ElseMariePedersen.dk

Lidt om mig.

Jeg er opvokset i Harboøre, i en almindelig kernefamilie. To mindre brødre. Skolegang og arbejde.
Jeg har arbejdet på fabrik, kontor, i butik og indenfor hjemmeplejen, samtidig med mine børn voksede op. En dejlig tid, hvor jeg koncentrerede mig om mand, børn og arbejde samtidig med jeg deltog i små kursusforløb

.

Hele livet har jeg haft interesse for mennesker.
Fx har det undret mig at mennesker kan været så forskellige og alligevel så ens. Samtidig har
det har undret mig at èn person kunne reagere på en bestemt oplevelse og påvirkning, og en anden person helt anderledes på den tilsyneladende helt sammen oplevelse.
Jeg har altid haft lysten til at få forståelse i hvad der gør at mennesker er forskellige. Til at se og at forstå årsagen til reaktion og adfærd.

Denne interesse gjorde at jeg som voksen uddannede mig til pædagog. Herved fik jeg kendskab til rigtigt meget om årsager og sammenhæng mht. menneskelig adfærd. Om fortidens betydning - det vi i pædagog kredse kalder ”rygsækken”, og om menneskets naturlige udvikling eller mangel på samme. Men mest af alt blev jeg opmærksom på relationernes enorme betydning for mennesket.

Senere har jeg igennem studiet til psykoterapeut udvidet kendskabet til årsager og sammenhænge i den reaktion som bliver synlig i adfærden. Dette kendskab gør det muligt at arbejde sammen med klienter i psykoterapien. Terapien har som mål at bedre livskvaliteten hos klienten, at fremme opmærksomheden og selvindsigten og at komme frem til større personlig tilfredshed og handlekonpetence, - uanset om det drejer sig om den individuelle terapi eller parterapi

ElseMariePedersen.dk - Tlf: 24676644 - Email: fogemp@hotmail.com - Produceret af Ivaldi