ElseMariePedersen.dk

Mere om psykoterapi

At gå i terapi kan for mange mennesker være grænseoverskridende: ”Jeg klarer mig” ”Andre har det værre end jeg” ”Det går over” ”Hvad vil folk ikke tænke?” og meget andet, er typisk hvad mennesker kan gå og sige til sig selv.

Mange mennesker går i alt for langt tid, op til flere måneder eller år og tumler med noget som optager alt for meget af deres livsenergi og som hæmmer deres udfoldelse.
Disse personer har en indre hæmning eller blufærdighed som holder dem tilbage for at søge hjælp.
Det er virkelig synd, for det har vist sig at selv få terapeutiske samtaler kan bedre livskvaliteten mærkbart hos de fleste.


Det at gå i terapi og få det bedre handler om:

  • Indsigt og selvindsigt
  • Erkendelsen af ”problemet”
  • Lysten til at få det bedre.
  • At tilegne sig nye handlemønstre og/eller evt. brydning af gamle.

Du siger til dig selv: ” Nej” ”Slut” ” Sådan vil jeg ikke have det mere”

Nu kan det terapeutiske arbejde begynde. Jeg kan som terapeut hjælpe dig til at få indsigt i hvad årsagen er til dit ”problem”. Få opmærksomheden rettet imod det som gør at du fx har det dårligt, at det går galt i relationerne, at du sidder fast i din sorg eller du bliver opmærksom på det der gør du er fastlåst i dit mindre gode handlemønster. Sammen kan vi sætte et mål. Et mål hvor dine resurser og kompetencer er i fokus. Dette vil gøre at du sandsynligvis vil få øje på eller genopdage dine potentialer. Samtidig vil selvindsigten gøre at du få mere forståelse for sammenhængen imellem dine tanker, dine oplevelser og dine handlinger. Du vil blive i stand til at arbejde selvstændig og bevidst med dig selv. Resultatet – den bedre livskvalitet – venter på dig.

Kontakt mig på mail fogemp@hotmail.com for at aftale personlig konsultation.

ElseMariePedersen.dk - Tlf: 24676644 - Email: fogemp@hotmail.com - Produceret af Ivaldi