ElseMariePedersen.dk

Stresscoaching - vejen ud af din stress

Stress er farligt. Stress er pinefuldt, - både for dig og for de mennesker som er i dine omgivelser. Ring derfor i dag og aftal et stresscoachingsforløb.

Prisen er 700,- pr session

Der lægges 150,- oveni prisen hvis terapien foregår i dit/jeres hjem, hvis afstanden er indenfor 75 kilometer. Pris for afstand udover 75 kilometer aftales.

 

Forløbet kan bestilles af dig personligt, eller du kan bestille det igennem din arbejdsplads. Ring på telefon 24676644, for at aftale den første session, og gør det hellere i dag end i morgen.

Stresscoachingen foregår i min konsultation Byvænget 6, Harboøre eller i dit eget hjem.

En session tager omkring 50 minutter.

Ved den første session får du redskaber til at gøre din stress mindre, og sammen finder vi det forløb der passer netop til dig.
Under hele forløbet støtter og rådgiver jeg dig. Efter kort tid vil du opleve en forbedring, og nu vil vi sideløbende arbejde med at håndtere de situationer som gav dig stressen. Hen i slutningen af forløbet vil vi arbejde mere langsigtet og forebyggende, sådan at du ikke kommer i samme situation igen.

Er du stresset?

  • Sover du dårligt om natten?
  • Bliver du let vred eller ked af det?
  • Er der nogen som siger du virker stresset eller ukoncentreret?
  • Gider du ikke være sammen med andre mennesker?
  • Har du ikke lyst til at tage på arbejde?
  • Har du uro i kroppen?
  • Tankemylder?
  • Kan du ikke slappe af og holde fri?

Det kan ofte være svært for den stressede selv at ”se” han/hun er stresset, derfor er det også mange gange svært for vedkommende at få sagt stop i tide.

Læs om stresssignaler.

Flere og flere mennesker bliver alvorligt stressede.
Hvis disse mennesker ikke får den rigtige hjælp, kan det altså få vidtrækkende konsekvenser – ikke bare for den ramte, men også for de relationer den stressede er i.
Stress medfører ikke kun mindre effektivitet og flere fraværsdage på arbejdet, men også konflikter og skilsmisser i privatlivet.
Stress er selvsagt er en stor faktor for den samlede livskvalitet hos den eller de involverede.

Test om du er stresset.

ElseMariePedersen.dk - Tlf: 24676644 - Email: fogemp@hotmail.com - Produceret af Ivaldi